Ervaringen

Met inzichtin heb ik door de jaren heen diverse trainingen gegeven bij bedrijven, bij patiëntenverenigingen, en aan collega therapeuten. Een deel van de ervaringen is gebaseerd op mijn werk bij inzichtin. De ervaringen van cliënten gaan over hypnotherapie, tenzij anders aangegeven.

Cliënten

D&A.: "Na de geboorte van onze zoon huilde hij extreem veel en keek angstig. Hij leek pijn te hebben en totaal overprikkeld te zijn. Niets leek hem te kunnen troosten. Later bleek dit het gevolg van een probleem met de wervels.
Wij zijn niet "zweverig" te noemen, maar stonden voor alles en iedereen open die onze zoon kon helpen. Bregje hielp hem door middel van Reiki, dichtbij en op afstand. Ook gaf ze ons handige tips die makkelijk toe te passen waren. We merkten direct verschil. Hij leek wat meer te kalmeren, onderging zijn behandelingen rustiger en het voelde voor ons alsof hij begreep wat er allemaal gebeurde.
Kortom: we zijn zeer positief over de Reiki behandelingen van Bregje en het resultaat ervan." (Reiki)

Erwin: "Ik heb enkele sessies mogen doen bij Bregje. Zij zorgde er direct voor dat ik mij erg op mijn gemak voelde. De sessies waren elke keer intens maar ook heel ontspannen. Een hele goede mix. Top therapeut"

Susanne: "Mijn ervaring met Yves Gazin en Bregje Mulders is zeer positief te noemen. Als borstkankerpatiente ben ik met Yves een bijzonder traject ingegaan. Het is een zeer waardevolle bijdrage geweest op de weg naar genezing. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen, ziek of niet ziek. Pijnbestrijding, ontspanning, het tot jezelf komen, kortom voor mij onmisbaar. Met Bregje ga ik het laatste stukje doorlopen want op dit moment, juni 2016, heeft de arts mij laten weten dat de tumor of het weefsel dat er nu nog zit slechts 5,3 mm bij 8,7 mm is en waarschijnlijk uitsluitend dode cellen bevat. Yves en Bregje jullie kwamen precies op tijd in mijn leven en daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor."

D.: "Ik kwam bij Bregje i.v.m. mijn nog steeds onvervulde zwangerschapswens al ruim 3 jaar. Ik had erg moeite dit los te laten en werd hier vaak mee geconfronteerd. Na al 1 sessie voelde ik me veel beter! Ik merk nu dat de confrontatie voor mij veel minder is geworden, waardoor ik rustiger ben en weer goed in mijn vel zit. Het is een snelle aanpak/behandeling. Ik ben niet zo'n prater wat emoties betreft en zocht dan ook naar een ander alternatief. Ik ben erg blij dat ik bij Bregje terecht ben gekomen, al na 1 behandeling ben ik eindelijk mezelf weer. Ik raad dit dan ook iedereen aan, vooral ook omdat het voor veel "problemen" goed werkt. Nogmaals bedankt! "

Wilton: "heel erg goed geholpen. het is volgens mij een prima therapie voor iedereen met psychische klachten."

Claudia: "Bregje Mulders was authentiek en betrokken en ze is iemand aan wie je je kunt toevertrouwen."

Yvonne: "Hele fijne sessie gehad, flink de diepte in gegaan. Mijn probleem is al een stuk minder groot geworden. Ik ken een aantal mensen dat hier baat bij zou kunnen hebben."

J.: "Je me op mijn gemak stelde en er een rustige relaxte sfeer hangt. Ben er blanco ingestapt en het heeft zeker wel iets losgemaakt in mezelf en bepaalde inzichten gegeven
Ik zal in de toekomst zeker nog contact opnemen om te kijken waarmee je mij verder zou kunnen helpen" (Ontspanningssessie)

Wil: "Het was fijn om de dingen te herkennen en te voelen en nu ik thuis ben te merken dat het ook echt helpt zoals rust in mij en met eten . met [naam] voelt al veel rustiger ,we gaan zaterdag naar haar toe ik kan dat nu met een liefdevol gevoel doen. Heeeeeel erg bedankt. Het is erg mooi wat je geeft."

Inge: "Het voelde vanaf eerste minuten veilig en vertrouwd.
De sessies verliepen ook op een prettige en ontspannen manier.
De audiobestanden voor thuis zijn een fijne en welkome aanvulling. Ik luister ze nog steeds, dagelijks, ook al zitten mijn sessies erop.
Wat mij nog steeds verbaasd is dat het afvallen inderdaad automatisch en ontspannen verloopt en dat ik, als vanzelf, kleinere porties neem en de tijd neem om het op te eten en geen behoefre heb te snoepen.
Afvallen is nu geen strijd. 🙂"

Marjet: "De sessies die ik bij je heb gehad zijn voor mijn gevoel voldoende geweest. Ik heb nog even gewacht met deze mededeling omdat ik nog een uitstapje met [naam] voor de boeg had naar [naam] in de afgelopen dagen.
We zijn net terug en ik heb het heel erg fijn gehad tijdens deze reis met veel cafébezoekjes (met thee, koffie en frisdrank.)
Voor mij is de hypnose een eyeopener geweest. Nooit geweten dat het onderbewuste in korte tijd zo gereset kan worden dat je oude gewoonten en reflexen zonder moeite kan veranderen.
Daarnaast vond ik je een hele fijne begeleider. Dat voelde vanaf het begin vertrouwd. Ik zal je praktijk zeker aanbevelen bij mijn kennissen."

Rachel: "ik vond het een fijne ervaring en het was allemaal positief."

Petra: "Heb het als een positief ervaren, vooral als persoon vind ik je heel prettig. Ik denk dat het voor mij op een verkeerd moment is geweest maar haal er nog wel iedere dag iets goeds uit. Dus het heeft zeker nut gehad en komt nu echt op mijzelf aan, uiteindelijk is dit natuurlijk altijd zo en is het een hulpmiddel."

Jeannine: “Ik kan hiermee verder, kan dit oefenen en zo problemen daadkrachtig aanpakken.” (Workshop)

Marijke: “Heel veel bijgeleerd. Moe maar met een super voldaan gevoel.” (Workshop)

Anoniem: "Er werd bijzonder positief gereageerd en iedereen stond versteld van de enorme kracht van zelfhypnose. Naast het positieve resultaat ontdekte ik een rustige, serene gewaarwording door heel mijn lichaam. De emoties die vrijkwamen waren rustgevend en maakte mij niet paniekerig zoals voordien, waardoor ik ze een plaats kon geven om zodoende mijn lichaam van die stress te ontdoen welke in het verleden toch ook zijn negatieve weerslag had op mijn pijnen." (Workshop)

Herprogrammeer Je Stress

“Heb gevonden wat mij tot rust brengt.”

“Verschillende soorten oefeningen waarbij je zelf bepaalt wat het beste werkt. Duidelijke, klare uitleg die down-to-earth is.”

“Mezelf op een andere (rustige) manier leren kennen.”

“Het doen en ervaren. Is goed om de verandering door te voeren.”

“De praktische oefeningen + nieuwe kanten van jezelf leren kennen.”

“Doe zo voort! Goed gedaan. Proficiat.”

“Dit maakt onderdeel uit van een goede mentale gezondheid, iets waar iedereen aan moet werken.”

“Zeer goede uitleg. Veel bijgeleerd.”

“Ik kijk wel uit naar een vervolg.”

“Was zeer ok.”

“Persoonlijke aanpak. One-on-one oefeningen. Oefeningen opgedeeld in duidelijke stappen.”

“Het lachen, wat op zich ook al stress verlagend werkt.”

“De achterliggende logische theorie. De eenvoud van het idee.”

“Het constant naar een leuk moment gaan.”

“Ik heb inzicht gekregen in een methode om mijn reacties op stress te trainen. Dit geeft veel perspectieven, ga ik zeker toepassen.”

“Positieve houding en benadering. TOP!”

“Interessant, goed gebracht.”

“Het is goed om je op een eenvoudige manier zo bewust te worden van jezelf, om het verschil tussen gestuurd en ongestuurd je gedachten op te laten komen.
Bedankt voor het aanreiken van meer gestructureerde methodes om mee te experimenteren.”

“Was goed, niet saai, op het juiste tempo. Goede, klaar en duidelijke uitleg.”

“Oefeningen opgedeeld in duidelijke stappen.”

“Sommige technieken waren onbewust al gebruikt, maar zijn nu verfijnd.”

“Nieuwe techniek die verder moet verkend worden. Goede kennis en begeleiding.”

“De duidelijke en logische uitleg. De oefeningen stap voor stap doen. De reacties en verhalen van de deelnemers. De overtuigingskracht van de lesgever en de methode.”

“Heel interessante workshop! Alles oké, doe zo verder zou ik zeggen.”

“Belangrijk om mentale gezondheid te promoten.”

“Zeer goed. Dat het gevoel er echt was. Totaal beleving.”

“De theorie vond ik heel interessant.”

“De inkijk in het denken en ervaren. Doe zo verder.”

“De achtergrond snappen van iets wat je onbewust deed.”

"Duidelijke uitleg over Stress en hoe je die zelf kunt aanpakken op allerlei manieren. Ook het leren van Zelfhypnose is heel duidelijk en praktisch uitgelegd met letterlijke teksten en voorbeelden. Ook voor een beginnende coach en hypnotheraoeuten een goed boek. Voor gevorderden zeker ook zeker de moeite waard. Er staan voor iedereen leerzame dingen in. Het leest lekker weg, geen moeilijke taal, gewoon duidelijk en krachtig." (Herprogrammeer Je Stress boek)

inzichtin Pijn Masterclass

"Bedankt voor de fijne dag en de fijne opleiding."

"De inspirerende docenten Yves en Bregje hebben mij veel nieuwe tools geleerd die ik graag in praktijk wil brengen."

"Een goede masterclass pijn management, duidelijke uitleg, veel geleerd."

"Interessante masterclass werken met pijn. Een geweldige training omgaan met pijn erbij."

"Ik kan het aan iedereen aanbevelen. Was leerzaam, inspirerend en ik kan er mee aan de slag."

"Ik zeg het ook: aanrader!"

"Super aanvullend bij hypnose."

"Simpele doch sublieme methode voor pijnregulering door middel van zelfhypnose."

"Dank voor de inspirerende dag."

"Zaterdag Masterclass Pijn gevolgd. Vanaf maandag de nieuwe inzichten gelijk kunnen toepassen. Zeer praktisch."

"Dat was een boeiende Masterclass Pijnreductie, nieuwe inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kan."

"De inzichtin pijn Masterclass, is een goed verzorgde Masterclass in een fijne setting, waarin veel tools worden aangereikt. Dank aan Bregje en Yves."

"Leerzaam, leuke groep, top trainers! Bedankt!"

"Top cursus, super georganiseerd, veel geleerd en ik ga hier heel erg van profiteren. Een echte aanrader."

"Erg informatief, nieuwe invalshoeken, laagdrempelig en een heel open manier van “opleiden”. Bregje en Yves, jullie zijn heel kundig en gedreven in wat jullie doen en uitdragen. Jullie gaven zoveel persoonlijke feedback, zowel uit jullie eigen ervaring als aandacht voor de cursist. Chapeau!"

"Wat een inspirerende masterclass van Yves Gazin en Bregje Mulders Van In[Zicht]In. Helder, duidelijk en leerzaam. Dank voor een mooie dag!"

"Goed georganiseerde cursus, zeer informatief, goeie praktijkoefeningen en zeer goed aansluitend op mijn werk in de praktijk. Top cursus, kan ik maar aanraden."

"Veel enthousiasme, betrokkenheid, integriteit en resultaatgerichtheid naar de cliënt toe. Super! Bedankt voor de fijne dag."

"Het was zeer leerzaam en ben blij met mijn nieuwe inzichten en tools. Dankjewel."

"Inzicht heb ik zeker gekregen. Ga er zeker mee aan de slag!"

"Weer een mooie ervaring en kennis erbij."

"Veel meer inzicht in hypnose als geheel en van pijnervaring in het bijzonder. Mooie methodes gekregen om te integreren in mijn praktijk. Ook fijne methode voor zekfhypnose gekregen. Waardevol voor klanten met chronische pijn."

inzichtin Hypnose Weekend

"Ik heb ook voor de eerste keer deelgenomen aan het InzichtIn Weekend. Heb het als erg waardevol ervaren om een heel weekend ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Daarnaast ontzettend veel lieve leuke mensen ontmoet en ontzettend gelachen. Ik neem zeker nog een deel. Kijk al uit naar de volgende keer. Dankjewel Bregje en Yves voor de goede organisatie."

"Op 19,20 en 21 oktober een inzichtin weekend gehad met allemaal mensen met hypnoseskills. In Limburg op een mooi park het vossenven zaten we in 2 huisjes. Wat was t fijn. Nieuwe mensen leren kennen, kennis verbreden, samen lachen , eten, leren . Voor herhaling vatbaar."

"Het was in één woord geweldig wat een stel fijne mensen bij elkaar met veel kennis en expertise. We hebben van elkaar geleerd zeker voor herhaling vatbaar, ik zie er nu al naar uit."

"Ik ben al de keren mee geweest en de volgende keer ben ik er ook zeker weer bij. Het is leerzaam op een speelse manier; Bij aankomst worden onderwerpen op het bord geschreven die men wilt behandelen. Iedereen mag zijn inbreng doen, en de rest gaat eigenlijk vanzelf. Het is ieder jaar weer een beetje anders, maar altijd even fijn. Naast het leerzame, is het natuurlijk ook gewoon gezellig, je bent met gelijkgestemden en pakt de draad zo goed als direkt op met elkaar, het gaat zo makkelijk...je zet een bosje met hypnotherapeuten in een huis bij elkaar; en je hebt een leuk weekend x!"

"Altijd weer fantastisch om nieuwe mensen te leren kennen die net zo gegrepen zijn door de mogelijkheden van hypnose als dat je zelf bent. Dit gecombineerd met fijne gesprekken, lekker eten en een fantastische organisatie, maakt dit weekend een aanrader!!"

"Voor mij was het de eerste keer dat ik deelnam aan het Inzichtin weekend. Wat een laagdrempelige formule om in een informele sfeer met gelijkgestemden een weekend door te brengen. Heel veel geleerd, veel inspiratie opgedaan, prachtige mensen ontmoet, gelachen, gepraat en veel info uitgewisseld. Alle lof voor de organisatie door Bregje en Yves! Zeker voor herhaling vatbaar!"

"Wat was het heerlijk om het Inzichtin weekend mee te maken. Lieve mensen ontmoet, veel geleerd, veel inspiratie opgedaan, gelachen, gehuild, veel uitgewisseld (ook achteraf), mooie gesprekken gevoerd, uitgerust en opgeladen, genoten dus. Een aanrader! Nogmaals heel veel dank aan de organisatoren Yves Gazin en Bregje Mulders. Wat mooi dat jullie dat doen en wat waardevol!"

"Ook ik verheug me weer op mijn derde weekeind, want wat is het leuk om met zo een leuke club mensen met de zelfde interesse ( hyonose) een heel weekend door te brengen, samen praten, leren, demonstreren, eten, drinken, slapen, lopen, plezier maken, genieten, en dat alles door het initiatief van 2 mensen Bregje en Yves die dit belangeloos op zich nemen. Ik hoop dat we nog veel weekenden mogen beleven."