HJS – nu ook als ebook!

Stress zelf herprogrammeren

De paperback versie van HJS ligt al een hele tijd in diverse (online) winkels, en wordt sindsdien gebruikt bij allerlei workshops. Zowel bij bedrijven als bij patiëntenverenigingen toont het boek een waardevolle aanvulling te zijn op de inhoud van de workshops. Het heeft even geduurd, maar de ebook variant is nu ook te verkrijgen in de webshops!

HJS biedt de lezer kennis over en inzicht in stress, de werking van het brein en onderbewuste reacties. Vanuit die kennis geeft HJS technieken en aanvullende tips om de stressbeleving zelf te herprogrammeren.

Ervaringen

"Duidelijke uitleg over Stress en hoe je die zelf kunt aanpakken op allerlei manieren. Ook het leren van Zelfhypnose is heel duidelijk en praktisch uitgelegd met letterlijke teksten en voorbeelden. Ook voor een beginnende coach en hypnotherapeuten een goed boek. Voor gevorderden zeker ook zeker de moeite waard. Er staan voor iedereen leerzame dingen in. Het leest lekker weg, geen moeilijke taal, gewoon duidelijk en krachtig."

“Ik heb inzicht gekregen in een methode om mijn reacties op stress te trainen. Dit geeft veel perspectieven, ga ik zeker toepassen.”

“Verschillende soorten oefeningen waarbij je zelf bepaalt wat het beste werkt. Duidelijke, klare uitleg die down-to-earth is.”

Wil je meer ervaringen van deelnemers aan de workshops lezen, kijk dan even hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *