Nieuwsbrief: Leesvoer om de dag mee door te komen!

Voor de volledige email kun je hier kijken. En wil je als eerste op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Zonnige groetjes!

Wauw, wat een tropisch weertje, h├ę. Het risico is nu te groot dat ik buiten in een barbecue verander, dus een prima moment om binnen lekker wat te werken. Ik ben dankbaar dat ik die mogelijkheid heb, petje af voor alle werklui buiten!
Op de Lifebloom Facebook zag je vandaag een verkoelend filmpje, een effect dat je ook kan bereiken met zelfhypnose. Er zijn nog plekken beschikbaar voor de cursus in september. Meer weten? Klik dan even op de knop hieronder.

Zelfhypnose Cursus

Zoals aangegeven in de vorige mail, kun je bij Lifebloom ook terecht voor Reiki cursussen. Ik ben zelf zo'n 15 jaar bezig met Reiki en heb mijn Master in 2011 behaald, en inmiddels combineer ik healings ook met hypnose.

Reiki

Reiki is een eenvoudige manier om universele energie door te geven, iets wat we van nature al geneigd zijn om te doen. Denk maar aan iemand die hoofdpijn, tandpijn, of buikpijn heeft. De kans is groot dat diegene uit zichzelf zijn of haar handen neerlegt op de pijnlijke plek. Zo had mijn nichtje recent oorpijn; niemand mocht aan haar oortje komen, maar zelf hield ze steeds haar hand erop.

Reiki helpt echter niet alleen bij pijn, het ondersteunt op diverse vlakken. Je kan het ook gebruiken bij anderen, inclusief kinderen en dieren. Zo heb ik het ook ingezet bij diverse opvangkittens, en heb ik recent een baby'tje behandeld. Fantastisch om dan letterlijk iets in handen te hebben om te kunnen helpen! Het ontvangen van, en werken met energie voelt vaak heel ontspannend, kalmerend, en warm. Ben je benieuwd of het wat voor jou is? Kijk dan even op de website.

Reiki Cursus

Ondertussen staan er ook weer een aantal nieuwe artikels op de website, dus mocht je wat te lezen zoeken om de dag door te komen... Dit zijn de nieuwste berichten:

Heb jij onderwerpen waar je meer van zou willen lezen? Ik hoor het graag van je ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *