Nieuwsbrief: Lifebloom Cursussen

Voor de volledige email kun je hier kijken. En wil je als eerste op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Lifebloom Cursussen

Zo, het omzetten van inzichtin naar Lifebloom is compleet. Het was niet gemakkelijk om te doen, want de jaren met inzichtin waren absoluut top! Je kan Lifebloom nu op Facebook (de oude inzichtin pagina) en op Instagram volgen.

Dit is de eerste nieuwsbrief in een nieuw, maar toch bekend jasje. In deze email lees je meer over het huidige cursusaanbod van Lifebloom.

Zelfhypnose

Ja, dit blijft zo'n fantastisch hulpmiddel op zoveel vlakken! Ik kon niet anders dan zelfhypnose direct weer opnemen in het aanbod, en ik ben erg enthousiast over de inhoud van deze cursus. Ik heb zelf jarenlange ervaring met (het trainen van) zelfhypnose, en de inzichtin methode is super. Tel daar een hele lading toepassingsmogelijkheden bij op, en de mogelijkheid om in te spelen op jouw unieke behoeftes.

Tijdens de cursus leer je hoe je jezelf in hypnose kunt brengen, en je leert diverse opties om toe te passen tijdens zelfhypnose. Je leert daarnaast hoe suggesties werken, en waarom affirmaties vaak niet effectief zijn. Ook leer je wat ankers zijn, en hoe je ankers in kan zetten in jouw voordeel. De kracht van je eigen onderbewuste ontdekken, en ermee leren werken... daar heb je voor de rest van je leven profijt van.

De eerste cursus is gepland bij Nieuwetijds Opleidingen, op 21 & 22 september in Zoetermeer. Je bent van harte welkom. Voor de cursus heb je geen enkele ervaring met hypnose nodig; enkel een gezonde dosis nieuwsgierigheid, en zin in een leuk & leerzaam weekend!

Schrijf je nu in!

Naast zelfhypnose kun je ook bij Lifebloom terecht voor Reiki cursussen. Binnenkort lees je daar meer over! Of neem alvast een kijkje op de website. En mocht je alsnog interesse hebben in een inzichtin cursus, zoals de Masterclass Pijn, laat het dan gerust weten. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *