Over Lifebloom


Verandering is altijd mogelijk, en met de juiste hulpmiddelen kan iedereen zichzelf verbeteren. Dat is de insteek van Lifebloom. Met de focus op het overdragen van kennis en inzicht, en het aanreiken van die hulpmiddelen. Dat alles met behulp van training, coaching, en informatieve artikels op de website. Deelnemers aan trainingen leren nieuwe aspecten van zichzelf kennen, en krijgen diverse technieken geleerd. Zo kunnen mensen zélf het gewenste resultaat te bereiken, vanuit hun eigen kracht.

Persoonlijke ontwikkeling is een zeer ruim begrip; voor de een betekent het problemen aanpakken, voor de ander betekent het nieuwe dingen leren. Voor Lifebloom betekent het tijd voor jezelf om te groeien, op welke manier dan ook. En het volgen van een leuke training is altijd een waardevolle aanvulling om je leven verder tot bloei te laten komen!

Over Bregje

Mijn leven is vrij uitdagend geweest, en ik heb een lange weg afgelegd om te komen waar ik nu sta. Ik weet dus uit eigen ervaring wat het belang is van de juiste mensen en hulpmiddelen op je pad te ontdekken. Én ik weet hoe leuk het kan zijn om jezelf verder te ontwikkelen!

Mijn bewuste zoektocht naar verbetering begon in 2005, toen ik mijn eerste Reiki graad behaalde. 6 jaar later behaalde ik de Master graad, waarna ik nog enkele graden heb gehaald van andere stromingen. De echte sprong vooruit kwam enkele jaren later, toen ik in aanraking kwam met hypnose. Ik was op slag gefascineerd, en ik kon niet wachten om meer te ontdekken. Ik ben daarna geschoold in hypnotherapie en diverse gerelateerde technieken, en ik heb een hypnotherapie praktijk gehad in Nederland. Inmiddels werk ik met het beste van twee werelden, en combineer ik healings met hypnose.
Verder heb ik een achtergrond in Instructional Design (de ontwikkeling van training en elearnings (online trainingen)), en werk ik als trainer in een Universitair ziekenhuis. Ik geniet van alles omtrent training!

Vanaf begin 2016 maak ik deel uit van het bedrijf Inzichtin. Daarmee heb ik door de jaren heen diverse trainingen gegeven bij bedrijven, bij patiëntenverenigingen, en aan collega therapeuten. Vanuit deze trainingen is ook het boek Herprogrammeer Je Stress ontstaan. Nadat Inzichtin door mij werd overgenomen, heb ik Lifebloom opgericht voor een persoonlijker tintje. Je kan op Lifebloom verwijzingen naar Inzichtin treffen.

Mijn voornaamste trainingen op het gebied van healings en hypnose:

  • Reiki Master (Usui, met aanvullende graden in Kundalini en Tera-Mai)
  • Allround Master Hypnotherapeut (inclusief o.a. NLP, IEMT en RET)
  • Transformationele Therapie
  • Conversationele Hypnose en Professionele Hypnotherapie
  • EMDR
  • Core Transformation
  • Mesmerisme
  • Diverse aanvullende workshops en masterclasses, zoals EFT