Zelfhypnose

Wil jij jezelf op een nieuwe manier leren kennen?

Deze zelfhypnose cursus leert je niet alleen wat hypnose is en waarom hypnose goed werkt, je maakt ook kennis met je eigen onderbewuste. Van daaruit ontdek je de kracht hiervan en leer je met je onderbewuste te werken. Op deze manier kun je zelf, waar en wanneer je maar wil, je leven positief veranderen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpakken van:

 • Piekeren
 • Een onrustig gevoel
 • Negatieve emoties
 • Slecht slapen
 • Lichamelijke klachten
 • Onzekerheid
 • Moeite om in het hier-en-nu te blijven
 • Stress
Maar ook als je nergens last van hebt, is zelfhypnose een waardevolle aanvulling op je leven! Je kan de kennis die je opdoet ook inzetten om bijvoorbeeld een goed gevoel langer vast te houden.

Cursus op maat

Tijdens de cursus leer je hoe je jezelf in hypnose kunt brengen, en je leert diverse opties om toe te passen tijdens zelfhypnose. Je leert daarnaast hoe suggesties werken, en waarom affirmaties vaak niet effectief zijn. Ook leer je wat ankers zijn, en hoe je ankers in kan zetten in jouw voordeel. En vaak weten mensen heel goed wat ze níet willen voelen, maar wat ze dan wel willen? Dat ga je ontdekken, om vervolgens met dat positieve gevoel te werken.

Tijdens de cursus is er alle ruimte voor vragen en feedback, en om in te spelen op jouw persoonlijke behoeftes en voorkeuren. Samen ontdekken we de juiste nuances in de methode voor jou. Zo ben je zeker dat je met een toepassing op maat naar huis gaat.
Je oefent zowel 1-op-1 als alleen, met uiteraard altijd professionele begeleiding bij de hand. En omdat je tijdens de cursus de oefeningen herhaalt, weet je zeker dat je zelfhypnose niet alleen leert, maar ook volledig integreert en eigen maakt!

Eenvoudig, snel, en effectief

Lifebloom maakt gebruik van een zelfhypnose methode welke oorspronkelijk ontwikkeld is door inzichtin. Samen hebben we de puntjes op de i gezet, tot de methode welke vandaag de dag getraind wordt. Door de jaren heen hebben we deze methode aan diverse doelgroepen getraind, van zakenmensen tot pijnpatiënten.
Eenvoudig, snel, en effectief - keer op keer blijkt hoe sterk de methode is. Een bijkomend voordeel van deze methode is dat het je leven lang effectief blijft, ook als je er een tijd niks mee zou doen.

Wat je niet leert

Tijdens deze zelfhypnose cursus leer je NIET hoe...

 • Je andere mensen kunt hypnotiseren. Je kan mensen begeleiden naar een ontspannen staat, maar verder dan dat gaan we niet. De zelfhypnose is, zoals de naam al aangeeft, alleen voor jezelf te gebruiken.
 • Je therapie toe kunt passen. Hypnotherapie is een beroep waar gedegen opleiding voor nodig is. Je leert enkel technieken die je zelf veilig toe kunt passen, en je krijgt kennis en inzicht in jezelf.
 • Je “zweverig” te werk kunt gaan. De aanpak is down-to-earth en vereist geen speciale kleding, yoga mat, spiritualiteit, enzovoort. Van zakenman voor een belangrijke afspraak tot jonge meid met spanningen op school... deze methode altijd inzetbaar, zonder speciale vereisten.

Schrijf je nu in!

De plaatsen voor deze cursus zijn beperkt, om voldoende ruimte te hebben om in te spelen op persoonlijke voorkeuren. Mocht je nog vragen hebben over de cursus, neem dan even contact op, we helpen je graag verder.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Details

Deze 1-daagse cursus wordt gegeven in Zoetermeer.
Koffie/thee zijn inclusief, lunch is exclusief.
Deelnemers ontvangen het boek Herprogrammeer Je Stress.

Kosten

De cursus kost €125.

Cursusdagen en tijden

Zaterdag 4 april

Van 10:00 tot 18:00.

Locatie
Nieuwetijds Opleidingen
Oosterheemplein 2a
2717 NA Zoetermeer

Inschrijven

Schrijf je eenvoudig in via de website van Nieuwetijds Opleidingen, of door het aanmeldformulier onderaan de pagina in te vullen.

De inschrijvingen worden door Nieuwetijds Opleidingen verzorgd. Na inschrijving ontvang je een factuur.

Kijk hier voor de Algemene Voorwaarden van Nieuwetijds Opleidingen.